july, 2020

03jul12:3013:30NVB - Digitaal met de mens centraalMember Event

Nederlandse Vereniging van Banken

Event Details

Banken zitten in de voorhoede van de wereldwijde digitale transformatie van dienstverlening. En willen een veilige digitale samenleving, waarin iedereen kan meedoen. Dat vraagt wat van banken. Maar zeker ook van beleidsmakers – in Nederland én in Europa.

U bent van harte uitgenodigd voor de gedachtewisseling hierover tijdens het webinar Digitaal met de mens centraal op vrijdag 3 juli van 12:30 – 13:30 uur.

Het belang en de noodzaak van digitalisering
Banken zien digitalisering als bepalend voor de toekomstige welvaart en het welzijn van Nederland. Zo toont ook de coronacrisis, naast grote gevolgen voor de volksgezondheid, het belang en de noodzaak van digitalisering aan. Banken willen hier volop aan bijdragen. In deze competitieve markt profiteren klanten van een groeiend aanbod en meer gemak. Hoe blijven (data van) consumenten veilig en beschermd? Hoe zit het met de toekomstige regelgeving en het toezicht? En hoe blijven banken relevant in de 21e eeuw?

Thema’s die worden besproken tijdens dit webinar:

  • Het belang van digitalisering in de financiële sector
  • Ruimte voor innovatie en experimenteren
  • Toekomstbestendige regelgeving en toezicht

Verschillende experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden
Op vrijdag 3 juli gaan we daarover in gesprek met u en verschillende experts. Online uiteraad – helemaal passend in deze tijd. Tijdens het webinar overhandigen wij namens onze leden de visie Digitaal met de mens centraal aan een speciale gast.

Link aanmelden: https://www.onlineseminar.nl/nvb/webinar/33251/digitaal-met-de-mens-centraal/#watch-player

Time

(Friday) 12:30 - 13:30

Location

Webinar

Organizer

Nederlandse Vereniging van Banken

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
To learn more, read our privacy policy.

X
X
X