Regulatory Technology in de Lift | Hyarchis Connect 2021
Event has passed
Member Event
Regulatory Technology in de Lift | Hyarchis Connect 2021
30
Sep 2021
12:30
- 13:30
Online Event
FinTech
Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Regulatory Technology in de Lift | Hyarchis Connect 2021

Regulatory technology is booming! En dat is niet zomaar.

Naar inschatting van de Nederlandse Vereniging van Banken wordt er jaarlijks meer dan € 1 miljard besteed aan regulatory compliance en werken er dagelijks 8.000 bankmedewerkers aan het voorkomen van financiële criminaliteit. Ter referentie: dat is meer dan twee keer het aantal wijkagenten in Nederland. De spraakmakende megaboetes uit het nieuws hebben regulatory compliance actueler gemaakt dan ooit.

Tijdens deze editie van Hyarchis Connect gaan we dieper in op de impact van regulatory compliance voor de financiële dienstverlening. Van AVG tot Wwft en van MiFID tot AIFMD, is de financiele sector in de laatste jaren overspoeld met een lange reeks acroniemen. De enorme impact van deze regelgeving blijft vaak onderbelicht en heeft intussen geleid tot de opkomst van regulatory technology als één van de snelst groeiende fintech domeinen. Tijdens Hyarchis Connect zoomen we in op regulatory compliance en de rol die pionierende technologie hierin speelt.

Wil je meer te weten komen over de toekomst van regulatory technology? Schrijf je dan in voor Hyarchis Connect op donderdag 30 september tussen 12.30 tot 13:30. Tijdens Hyarchis Connect hebben we de volgende sprekers:

  • Esmé Bosma, Promovenda politicologie, Universiteit van Amsterdam, ‘De bestrijding van terrorismefinanciering op het raakvlak van mens en technologie’
  • Adriaan Hoogduijn, COO Hyarchis: ‘De explosieve groei van Regulatory Technology’
Share this event
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Related Events
Featured
Dutch FinTech Map 2021
Presenting the 2021 Dutch FinTech Map. Need to make changes on your sector? Fill in the survey until 1 September.
Amsterdam Fintech Week
Take a look at our yearly fintech festival, Amsterdam FinTech Week. Go on the dedicated website to check out the 2021 wrap up!
AMLD5 Guide
A source for consulting PSD2 legislation coupled with commentary, tips & tricks, applicability, in collaboration with our member law firms.